Kuntopiirissä ensimmäiseksi rullataan ja venytellään

 

rullat nurmikolla rullat fasciapallot

Polta rasvaa, vahvista lihaksia -kuntopiiri starttaa kesän jälkeen torstaina 1.9. klo 18 Tuorilan koululla. Aloitamme ensin lihashuollolla, jotta saamme lihakset vetreytymään syksyn kuntoilua varten eli rullataan ja venytellään.

Syksyn aikataulu on jatkossa joka torstai samaan aikaan eli 1.9.-1.12. klo 18.00. Valmennus sisältää kehonhuoltoa: rullausta, venyttelyä; rasvanpolttoa, lihasten vahvistusta ja vinkkejä ravintoon ja liikuntaan.

Rullatessa käytämme foamroller-rullia, fascia-hierontapalloja ja Qua-Sha-Krapaa. Lihaksia vahvistamme mm. kuminauhoilla, käsipainoilla ja kahvakuulilla sekä oman kehon voimalla.

Voit valita maksun kahdella tapaa: koko syksy 3 kk yht. 120 € (yht. 14 h eli vajaa 10 €/h) tai maksat vain ne tunnit, joihin osallistut 15 €/h. (sisältää alvn). 

Ensimmäisellä kerralla voit myös mittauttaa kehosi tunnin jälkeen, jotta tiedät mitä kropallesi kuuluu kesän jälkeen. Kehonkoostumusmittaus sisältyy valmennuksen hintaan.

Aloitetaan aktiivinen ja energinen syksy! Tervetuloa mukaan. Ilmoittautumiset 24.8. mennessä silja@studioenergia.fi tai puh. 044-9882557.

Kuntopiirissä ensimmäiseksi rullataan ja venytellään
Merkitty: