PAREMPI RUOKA, PAREMPI MIELI JA OLO. Hyvinvointiisi vaikuttavat mitä ja miten syöt sekä miten liikut ja lepäät.

LAUTASMALLI JA RUOKAPYRAMIDI – Ravinnolla on iso merkitys jaksamisessa, liikkumisessa ja painonhallinnassa sekä palautumisessa. Valmennuksessa saat henkilökohtaista valmennusta ravintoasioihin sinun tarpeittesi mukaisesti. Kartoitamme sinulle sopivat ruokavaliot ja ratkaisut, joilla voit muuttaa ravintosi ja ruokailurytmisi parempaan suuntaan. Käymme läpi mitä ja miten syöt, saat opastusta valintoihin kaupassa sekä tutustutetaan uusiin resepteihin laittaa ruokaa terveellisemmin. Jo pienillä muutoksilla ja valinnoilla on vaikutusta hyvinvointiisi.

LÄHDE LIIKKEELLE – Istuminen tappaa! Liikkuminen auttaa jaksamaan, tukee painonpudotusta, kiinteyttää, piristää ja antaa myös paremman unen. Valmennuksessa etsimme sinulle sopivat tavat liikkua ja kohottaa kuntoasi. Saat henkilökohtaisen kausitreeniohjelman ja –opastuksen sekä lihashuoltovinkkejä.

LEPO JA PALAUTUMINEN – Miten hoidat itseäsi ja annat aikaa itsellesi perheen arjen ja työn välissä? Uni, rentoutuminen ja hemmottelu auttavat sinua jaksamaan. Palautuminen liikuntasuoristusten jälkeen on tärkeää, siten lihaksesi ja kuntosi kehittyvät. Pidä hyvää huolta itsestäsi. Sinä olet tärkeä!

KAUNEUS LÄHTEE SISÄLTÄPÄIN - Pidä itsestäsi hyvää huolta. Hemmottele ja hoida itseäsi. Hoida itseäsi luonnonmukaisilla tuotteilla. Kauttani myös Forever Living - Aloe Vera tuotteita iholle, hiuksille, vartalolle sekä ravintolisät.

KIINNOSTUITKO, OTA YHTEYTTÄ!

 ”On helppo vain istua ja tarkkailla. Vaikeaa on nousta ylös ja ryhtyä toimeen.” — Honore de Balzac

Valmennuspaketit: Personal Training ja Ravintovalmennus

Ravintoanalyysissä selvitetään sinun ruokavaliosi ravintopäiväkirjan avulla. Ravintopäiväkirjaa täytetään noin viikon verran, jonka jälkeen saat ruokavalio-ohjauksen henkilökohtaisen tapaamisen yhteydessä. Tapaamisen kesto n 1-1,5 h.
Ruokavalio-ohjaus tehdään ravintoanalyysin ja ravintopäiväkirjojen sekä tavoitteittesi perusteella. Ravintoanalyysin perusteella saat tiedon siitä mitä todella syöt, ja miten sinun kannattaisi syödä. Kontrollikäynti noin kuukauden kuluttua sekä kehonkoostumusmittaus sisältyy hintaan. Ravintoanalyysi sopii vaikkei sinulla ole laihdutustavoitteita. Kun syöt oikein voit ja jaksat paremmin.
 
Ravintoanalyysi 100 € sisältää ravintopäiväkirjan, ravintoanalyysin, henkilökohtaisen ruokavalio-ohjauksen ja kontrollikäynnin (sis. 2 tapaamista) sekä kehonkoostumusmittauksen.
 

3 kk 130 €/kk (yht. 390 €) » 6 tapaamista x 60 min.
6 kk 120 €/kk (yht. 720 €) » 12 tapaamista x 60 min.

9 kk 110 €/kk (yht. 990 €) » 18 tapaamista x 60 min.
12 kk 100 €/kk (yht. 1200 €) » 24 tapaamista x 60 min.

Valmennuksessa voidaan hyödyntää myös Foreverin Change 9 ja F.I.T.15 -ohjelmia jolloin valmennuksen hinta edullisempi.

Fascia- ja foamroller -ohjausta yksilö- tai ryhmäohjauksena. Rullaus sopii istumatyöntekijöille, kuntoilijoille, urheilijoille ja kehonhuollosta kiinnostuneille. Hinta yksilöohjauksena 15 €/h, ryhmille 10 €/hlö/h. Voit käyttää omaa rullaa, tunnilla voit kokeilla erilaisia rullia, faskiapalloa sekä Qua-Sha-Krapaa. Rullan, pallon ja krapan voit ostaa heti mukaasi edullisesti.

Ryhmävalmennukset ja luennot erillisen tarjouksen ja sopimuksen mukaan.

Y-tunnus 2675638-3