Hyvinvointia kasvista – Look better, feel better

Olen toiminut kolmisen vuotta hyvinvointivalmentajana ja sitä kautta monen ihmisen hyvinvointi on minulle päivittäin tärkeää. Siksi valitsen myös myytävät tuotteet siten, että ne vastaavat ajatusmaailmaani ja auttavat asiakkaitani voimaan vieläkin paremmin terveellisen ravinnon, liikunnan ja levon lisäksi. 

Ravintovalmentajakollegani suositteli minulle Foreverin Aloe Vera -tuotteita. Tuttuja tuotteita varmasti monelle niin kuin minullekin mutta en ollut koskaan ajatellut niitä osana liiketoimintaa. Sinänsä päätös oli helppo kun oma kokemus tuotteiden korkeasta ja luonnonmukaisesta laadusta oli jo tuttua. Ja jos voin siten tukea ja helpottaa asiakkaitteni ja ystävieni oloa ja hyvinvointia niin mikä ettei. Koulutusten ja ohjaajieni kautta olen saanut yhä enemmän lisää tietoa tästä ihmeellisestä kasvista, ja samalla kuinka monipuolisesti Foreverin tuotteita voikaan käyttää niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Parasta mentorointia ovat olleet toisten foreveriläisten kokemukset ja vinkit miten he ovat kokeneet Aloe Vera -tuotteet osana omaan hyvinvointiaan ja miten he ovat voineet auttaa asiakkaita, ystäviä ja tuttuja ja tuntemattomiakin tuotteiden avulla voimaan paremmin. 

 

Hemmotteluhoidot ystävien kesken ovat olleet mukava hetki vaihtaa kuulumisia, saada vaikkapa kesäjalat kuntoon ja nauttia ihanista tuoksuista ja laadukkaista tuotteista. Kutsuin heinäkuussa ystäviäni meille, opastin Foamrollerin fasciapallohierontaa ja käyttämään Qua Sha Krapaa kireyksien ja jäykkyyden hoitamiseen. Näitä hierontavinkkejä tehdään myös ensimmäisellä kuntopiiri-tunnilla 14.9. Tuorilan koululla. Lisäksi tietenkin rullataan. Muistathan ilmoittautua kuntopiiriin 7.9. mennessä. 

 

Sen jälkeen jalat vatiin ja ihania tuotteita tuoksuttelemaan ja hoitamaan jalkoja. Foreverin Relaxation Bath Salts -kylpysuolaa veteen, kylpysuola sisältää merisuolaa ja eteerisiä öljyjä ja rentouttaa miellyttävästi. Noin 10 min liottelun jälkeen oli kuorinnan vuoro ja siihen käytimme Forever Aloe Scrub -kuorintavoidetta, jonka koostumus sisältää Aloe Vera Geliä ja puhtaasta jojobaöljystä tehtyjä mikropalloja. Se on niin mieto, että voit käyttää sitä vaikka päivittäin ihohuokosten puhdistukseen. Yleensähän kuorintaa suositellaan tehtäväksi kerran viikossa. Ja sitten rasvaus Aloe Propolis Creme -voiteella, ehdottomasti oma suosikkini ollut jo kauan, koko kropan tuote: pehmentää, kosteuttaa ja tuntuu niin täyteläiseltä iholla. Olen saanut kantapääni sillä kuntoon, sileät kuin vauvan pylly. Ja niin se tuoksu (mulle tuoksut on tärkeitä sen vuoksi myös niistä aina mainitsen), siis ihanaaan hunajainen.

 

Foreverillä on muitakin rentouttavia ja hoitavia kylpytuotteita ja jos et vielä ole niihin tutustunut suosittelen lämpimästi. Relaxation Show Gel, Aloe Bath Gelée ja Aloe Hand Soap. Tuotteiden käytössä olen huomannut, että niitä tarvitsee tosi vähän, teelusikallinen riittää kun ne jo vaahtoavat isosti. 
Ruiskautin ekan kerran Show Geliä liikaa pesusieneen (vanhaan tapaan) enkä meinannut saada vaahtoa pois millään. Eli jos tuotteet tuntuvat sinusta hintavilta, niin käytössä ne kestävät tosi kauan ennen kuin tarvitset uuden putkilon tai putelin. Ja nämä tuoksut tekevät kylpyhetkestä niin ylellisen tuntuisen että luulisi olevan jossain hienommassakin hoitolassa vaikka onkin kotioloissa. Meillä on ulkona kylpyamme pihasaunan yhteydessä (kun meilläpäin ei noita vesijuttuja muita ole), ja kyllä minä ulkoammeeseen laitan kylpysuolaa.  Ammeessa on muuten kylmää, raikasta vettä. Mikä NAUTINTO.

 

Jos kiinnostuit lisää tai haluat järjestää ystävillesi hemmotteluillan esim kasvo-, käsi- tai jalkahoidon merkeissä ota rohkeasti yhteyttä. Voit myös tilata suosikkituotteitasi kauttani. Tai haluatko kokeilla jotain uutta tuotetta, muista että tuotteilla on aina 3 kk:n palautusmahdollisuus jos et ole siihen tyytyväinen tai se ei sovi sinulle jostain muusta syystä. Moniko tuotetoimittaja antaa sellaisen takuun tuotteelleen? Liity postituslistalle niin pysyt mukana ajankohtaisista vinkeistä. 

 

 

Hyvinvointia kasvista – Look better, feel better
Merkitty: